Özel Medibafra Hastanesi'nden Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne Anlamlı Ziyaret

Özel Medi Bafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül ve Kurum Müdürleri Arzu Turan, Nafız Ak, Sezgin Şahin, Gülşah Ceylan Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.


Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Dursun Dündar “Her 68 çocuktan birinin karşı karşıya kaldığı OTİZMİN beslenme,teknoloji bağımlılığı gibi bir çok nedenden kaynaklanabildiğini farkındalık ayında birazda doğal beslenme, teknoloji bağımlılığı ve ağır metallerin günlük hayatındaki yeri kısaca kirlenen su ve toprağa da dikkat çekmek istiyoruz dedi. Ayrıca her türlü etkinlikte gerek maddi gerek manevi desteklerinin esirgemeyen MediBafra Hastanemize bugün ki duyarlılığı içinde teşekkür ederim “ dedi.


Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak AYGÜL şunları söyledi:


“’Otizim Farkındalık Ayı DOLAYISI İLE ‘’ DOĞANKAYA özel eğitim Uygulama merkezinde olan çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek otizmin farkındalığına katkı sağlamaya çalıştık. Bu okul farkındalığı yaratmıştır. Bu okul herkesin farkında, yakın zamanda Türkiye farkında olacak. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Ülkemizin geleceği olan bu öğrencilerimize ne kadar el uzatsak azdır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özel Medibafra Hastanesi Ailesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.